torsdag 22 oktober 2009

Fri hemkörning inom Stockholm!

Vill bara påminna om att alla som handlar för 500 kr hos SoftHoney får fri hemkörning inom Stockholm. Nu när all stress inför jul närmar sig så är det väl perfekt att handla julklapparna hos SoftHoney och få allt hemkört ända hem till dörren på tid som passar kunden.

Vi har fått in massor med nyheter, det finns massor av mysiga presenter som passar både liten och stor, många fina farsdagspresenter till riktigt bra priser och sen som sagt alla underbara julklappar.

onsdag 21 oktober 2009

Jullyktor av Carin Kry hos SoftHoney!

Skapa julstämning med ljuslyktor, ljusstakar och glöggmuggar i vitt porslin med röd tomteluva designade av Carin Kry, allt hittar du hos SoftHoney.

onsdag 14 oktober 2009

Presenttips till Farsdag hos SoftHoney!

Mysiga presenter till både stor & liten finns ju hos SoftHoney! Självklart även Farsdagspresenter så passa på att hitta något riktigt fint till extra bra Farsdagspriser!

Farsdag den 8 november!

Lite rolig text från Wikipedia påtal om farsdag.

Anvisningar till firande av fars dag!
1. Svenska flaggan hissas från hemmets flaggstång.
2. Far hälsas om morgonen med sång av barnen.
3. Han bjudes före uppstigandet på gott kaffe och bröd, berett av barnen. Han hedras med blommor och en liten gåva.
4. Honom beredes, så långt det är möjligt, vila och frihet från allt hushållsarbete under den dagen. Barnen bädda, sopa, laga mat och diska.
5. Vid eftermiddagskaffet eller på aftonen hålles en liten högtidlighet, där mor i huset medverkar. Något vackert läses upp utantill, och hjärtats tack bringas Far, som är hemmets sammanhållande kraft. Barnen utbedja sig Fars förlåtelse för ohörsamhet och bristande tacksamhet, för allt som vållat Far sorg, suckar, bekymmer och svårigheter.
6. Frånvarande barn hälsa far med brev eller telegram eller vykort, som särskilt gjorts och tillhandahålles för fars dag.

tisdag 13 oktober 2009

Massa härliga nyheter hos SoftHoney!

Nu var det ett tag sedan jag skrev i bloggen så det har hunnit att hända en hel del, många nya produkter i butiken och många påväg in. SoftHoney har även varit på turné i Arninge centrum och träffat massor av trevliga kunder om en dryg vecka den 24-25 oktober så bär det iväg till Väsby centrum.

Några av nyheterna i butiken.