onsdag 30 juni 2010

Sol, bad och saltstänkta klippor, nu är verkligen sommaren här! Då är det dags att dra igång en härlig sommartävling! Alla ni som Gillar SoftHoney på Facebook får chans att vinna en somrig produkt, det enda du behöver göra för att delta är att klicka på länken Gilla SoftHoney på Facebook klicka Gilla, välj sen en produkt som du vill vinna ur varugrupp Sommarparty – 2010 i butiken SoftHoney och skriv vilken du valt som kommentar under denna tävling på Facebook. Vinnaren meddelas under måndagen den 5 juli. Lycka till!

Sommarrea hos SoftHoney!

Nu är sommarrean i fullgång, följ med på sommarparty där vi har super härliga priser på alla våra sommriga produkter, strandbadlakan, plädar, picknickfiltar, picknickkorgar, marina kuddfodral etc.etc.. Sen har vi även kört igång en stor Boob sommarkampanj med underbara sommartoppar i härliga färger. Välkommen in!






måndag 28 juni 2010

Boob sommarkampanj hos SoftHoney!

Hoppas ni alla har haft en underbar midsommar även om det säkert som vanligt var lite blandat väder men det hör ju till midsommar :)
Nu kör vi igång ytterligare en härlig sommarkampanj nu med Boobs sommarsortiment och i sommar så är det ju randigt som gäller. Svenska Boob, ett av Europas ledande varumärken för amnings- och mammakläder med ett fortsatt och utökat fokus på miljöoptimala material så även i sin ljuvlig kollektion av babyplagg i Boob-unika tryck.









onsdag 23 juni 2010

Facebook kampanj hos SoftHoney!

Just nu så får alla ni som Gillar SoftHoney på Facebook 15% rabatt på alla varor i SoftHoneys webbutik. Det enda du behöver göra för att få 15% rabatt är att gå in på SoftHoneys Facebook sida genom att klicka här! högst upp på Facebooksidan till höger om där det står SoftHoney så klickar du på Gilla! sen uppger du även "gilla" som kampanjkod i kundvagnen när du handlar och trycker på räkna om så blir din rabatt synlig. Dessutom så kan du fortsättningsvis ta del av alla generösa erbjudande och tävlingar som SoftHoney har på Facebook!










måndag 21 juni 2010

Ljuvliga smycken hos SoftHoney!

Jag älskar smycken (vem gör inte det) och blev därför väldigt glad när jag hittade messini design som är en fantastisk leverantör av smycken. Alla smycken designas och tillverkas av Karin Messini och varje smycke är unikt. Välkommen in i butiken!










fredag 18 juni 2010

Love - 2010 kampanj hos SoftHoney!

Vill du få 125 kr i rabatt? vem vill inte det?

Just nu så pågår en Love – 2010 kampanj hos SoftHoney. Om du handlar för 500 kr hos SoftHoney och att det ingår minst en hjärtlig produkt från varugruppen Love – 2010 så får du 125 kr avdraget i kassan när du uppger ”love2010” som kampanjkod i kassan. Detta innebär att du i princip kan få en av dina produkter helt gratis!

Ett riktigt kärleksfullt erbjudande ♥♥♥♥♥

Stora härliga strandbadlakan hos SoftHoney!

Strandbadlakan i velour eller jaquardfrotté med marint mönster från Gripsholm hos SoftHoney! Passar perfekt på fördäck tillsammans med lite saltstänk, på klippan när man lyssnar till vågskvalpet eller på stranden med solsken och en lätt havsbris. Vilket fall så är de otroligt snygga, mjuka och sköna med en underbar kvalitet som är lagom tjock för att badlakanet snabbt ska torka mellan bad och solstunderna.

























torsdag 17 juni 2010

Gripsholm Organic Collection!

Ni har väl inte missat att Gripsholms Orcanic Collection finns hos SoftHoney och dessutom till fantastiska priser! Inredning såsom dukar, kuddfodral och kökshanddukar. Lyxiga sängkläder även för baby, badlakan och handdukar i 600g tjock underbar frotté.

















onsdag 16 juni 2010

Följ SoftHoney på Facebook!

Generöst erbjudande hos SoftHoney! Just nu så får alla ni som Gillar SoftHoney på Facebook 15% rabatt på er order hos SoftHoney, klicka här för mer info!



Sommriga priser hos SoftHoney!

Sommarpartyt fortsätter med massor av härligt sommriga produkter hos SoftHoney! Strandbadlakan, strandmadrasser, underbara plädar, palldynor, picknickkorgar, picknickfiltar med mera allt till supermysiga priser! Välkommen in att fynda!








Mary Janes babystrumpor nu hos SoftHoney!

Nu har äntligen de efterfrågade Mary Janes babystrumpor från Trumpette kommit in i butiken. Det finns även ett stort utbud av övriga strumpor och skor från Trumpette hos SoftHoney.






söndag 13 juni 2010

Lundmyr of Sweden hos SoftHoney!

Lundmyr of Swedens klassiska sortiment av underbara babykläder som bodys, strumpor, mössor nu med sänkta priser hos SoftHoney.




















fredag 11 juni 2010

Vin-o-sec Vinsäck för Bag-in-box vinet!

Vinsäcken som omnämns som välmaskerad och upphängningsbar förklädnadför lådvinet i svensk design av Mari-Ann Castenvik.
Ett snyggt, stilrent och praktiskt förvaringsalternativ för Bag-in-boxvinerna som passar för alla tillfällen, såväl på det dukade bordet som på utflyktsfilten eller dinglande i båtens ruff.
Du kan även lägga i en kylklamp så håller sig vinet svalt i sommarvärmen.












Sommriga smycken från messini design!

Härligt sommriga halsband från messini design hos SoftHoney! Halsband Flora med blandade pärlor av äkta turkoser, glaspärlor och stora gröna jadepärlor eller Flowers and Love med blommor av akryl, vit marmor som avslutas med ett hjärta.


torsdag 10 juni 2010

Love – 2010 kampanj!


Vill du få 125 kr i rabatt!

Just nu så pågår en Love – 2010 kampanj hos SoftHoney. Om du handlar för 500 kr hos SoftHoney och att det ingår minst en hjärtlig produkt från varugruppen Love – 2010 så får du 125 kr avdraget i kassan när du uppger ”love2010” som kampanjkod i kassan.

Ett riktigt kärleksfullt erbjudande ♥♥♥♥♥

Sommarpartyt fortsätter hos SoftHoney!

Solen skiner och sommaren är här! Nu finns det massor av sommriga produkter som strandbadlakan, picknickfiltar, picknickkorgar, plädar, dynor etc.etc. till superhärliga priser. Välkommen in på sommarparty SoftHoney!











Halsband med Dalahäst hos SoftHoney!

Spana in det läckra halsbandet med Dalahäst från messini design, är det inte sommar så säg!


Du kan köpa halsbandet hos SoftHoney samt fler underbara smycken från messini dessign och en massa andra härliga produkter.

Täljd i Nusnäs, målad av Karin Messini Hästen kan hakas loss från kedjan. Målad med hobbylack och lackad, hästen mäter från öra till fot 5 cm. Kedja i silverfärgad metall, kedjans maxläng ca 98cm cm kan justeras med 4 cm, totala längden på halsbandet är 51 cm från nacken inklusive hästen.

tisdag 8 juni 2010

Maritimt tema hos SoftHoney!

Sol, stränder, klippor, vågskvalp, båtar, underbara sommar!!! Det finns massor med härliga sommriga produkter dessutom till superpriser hos SoftHoney.
Välkommen in till vårt sommarparty!



måndag 7 juni 2010

Love - 2010 hos SoftHoney!

Love – 2010 ett sådant underbart tema kan man ju bara inte motstå. Det finns väl inget bättre än att ge och få kärlek! Därför tänker SoftHoney passa på att ge lite kärlek i form av ett hjärtligt rabatterbjudande!
Alla ni som handlar en eller flera produkter varugrupp Love - 2010 och att er order totalt överstiger 500 kr, kan ta del av vårt Love - 2010 erbjudande.
Det enda ni behöver göra är att uppge "love2010" som kampanjkod i kassan och klicka på räkna om så kommer ni att få 125 kr i rabatt!
Nästan för bra för att vara sant ♥♥♥♥♥

fredag 4 juni 2010

Underbart armband mor & barn lovely!

Armband mor & barn lovely, sött armband med liten och större ängel av glas, metall, sötvattenspärlor, smyckeslang och vita stenar.
En fin present att ge bort till (nyblivna) mamman, men passar förstås vem som helst!





Köp doppresenten hos SoftHoney!

Många härliga och en del lite ovanliga doppresenter hos SoftHoney, självklart så kan man ju även köpa presenterna som gåva till en liten nyfödd krabat.