onsdag 28 juli 2010

Sommarkampanj hos SoftHoney!

Välkommen in till SoftHoneys härliga Sommarkampanj med sommarpriser på massor av våra produkter!









fredag 23 juli 2010

SoftHoneys butik i Arninge centrum!

Välkomna till vår välfyllda butik mellan 09.00 - 17.00 lördagen den 24 juli, plats: Arninge centrum i Kvantumhuset vid rulltrappan mot H&M. Vi fortsätter på sommartemat med strandbadlakan, kylväskor, picknickkorgar, picknickfiltar, plädar och mängder av olika kuddfodral från Gripsholm Collection. Vi har även laddat med nya härliga smycken från messini design bl.a. de underbara handmålade små dalahästarna och många andra mysiga produkter så alla som har vägarna förbi är hjärtligt välkomna!

onsdag 21 juli 2010

Nya smycken från messini design!

Nu har SoftHoney fått in nya läckra smycken från messini design!



Boobkampanj hos SoftHoney!

Kläder för dig som är nybliven mamma!

Passa på att fynda bland Boobs underbara amningstoppar i härliga sommar färger hos SoftHoney! Alla Boob Nursing toppar, tröjor och klänningar har en smart omlottöppning över bysten som gör det enkelt, bekvämt och snudd på osynligt att amma. Den öppnas lätt med ena handen och lämnar den andra fri för barnet. En svensk patenterad uppfinning som sitter ovanligt snyggt. När du köper ett plagg från Boob köper du ett plagg som är producerat med omtanke.




fredag 9 juli 2010

Picknickkorg och kylväska hos SoftHoney!

Nu är sommarens stora succé de smakfullt designade, smarta ihopfällbara picknickkorgarna och kylväskorna Carry från Queen Anne åter i lager hos SoftHoney! Passa på innan de tar slut igen!

Sommarsmycken hos SoftHoney!

Ljuvliga smycken i härliga sommarfärger från messini design säljs naturligtvis hos SoftHoney. Varje smycke är unikt och självklart nickelfritt. Läckra armband, underbara halsband i många härliga färger och olika material stenar, träpärlor, glaspärlor, sötvattenspärlor, vit kvarts, vit marmor, bergkristall, silverpläterade detaljer och berlocker i metall. En del smycken har även detaljer med handgort glas av glaskonstnären Åsa Petterson. Välkommen in!











torsdag 8 juli 2010

Amningstoppar från Boobdesign hos SoftHoney!

Nybliven mamma, ja då har du kommit rätt just nu har SoftHoney kampanj på alla underbara amningstoppar från Boobdesign. Välkommen in att fynda!



Skepp ohoj kampanj hos SoftHoney!

Nu kör vi igång en ny kampanj på kuddfodral med båttema från Gripsholm så nu har du chans att inreda båten med nya härliga kuddfodral till superbra priser och självklart så kan du även köpa till innerkudde.