torsdag 30 juni 2011

Nyinkommet hos SoftHoney!

Nu har de härliga kuddarna från Bastion Collection kommit! De har så mycket fina produkter så man vill köpa allt! Men det kommer mer man måste ju ha lite att längta efter! Roligt med lite nytt i butiken! Välkomna till SoftHoney, klicka här!

tisdag 28 juni 2011

Påslakan till kampanjpris hos SoftHoney!

Sommarvärmen verkar hålla i sig! SoftHoney utökar och förlänger sitt Sommarparty! Nu finns det även massor av härliga påslakan till sköna priser! Samt massor av andra produkter! Välkomna in i sommarvärmen, klicka här!

Fri frakt hos SoftHoney!

Ni missar väl inte att SoftHoney bjuder på frakten fram till och med den 30 juni! Vi firar att alla tidigare problem med webbutiken är lösta och nu ska det gå att handla problemfritt igen. Till alla er som har haft problem när ni har tänkt beställa i webbutiken så ber vi om ursäkt och hoppas att ni vågar er tillbaka igen. Vill samtidigt tipsa om alla härliga kampanjer som pågår i butiken! Varmt välkomna, klicka här!

Kampanj med sommartema!

Sommar & strålande sol! Åter en helt underbar dag får hoppas att vi får njuta av många sådana här dagar i sommar! Hos SoftHoney pågår det sommarparty med härligt somriga priser! Kampanjpriser på flertalet av de somriga produkterna, picknickfiltar, picknickkorgar, marina kuddar och kuddfodral, plädar etc.etc. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Handla nu, betala i augusti! Sista dagarna!!!

Sommarkampanjen tillsammans med Klarna lider mot sitt slut! Kampanjen pågår 3 dagar till fram till den 30 juni! Du kan handla under hela juni men inte betala förens i slutet av augusti till 0% ränta. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

måndag 27 juni 2011

Sommarkampanj på Skeppskuddar hos SoftHoney!

Kampanjpriser på eleganta klassiska skeppskuddar i New England stil hos SoftHoney! Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Skärgårdsdrömmar!

Kampanjpris just nu hos SoftHoney på den underbara bomullsmattan Sandö från Isle of Sweden! Mattan har det klassiska Pippimönstret eller Fiskartröjamönstret som härstammar från den fantastiska Bohuslänska skärgården med hundratals kobbar och skär. Vad kan passa bättre i sommarstugan vare sig den ligger på väst- eller östkusten. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Fri frakt hos SoftHoney!

Ni missar väl inte att SoftHoney bjuder på frakten fram till och med den 30 juni! Vi firar att alla tidigare problem med webbutiken är lösta och nu ska det gå att handla problemfritt igen. Till alla er som har haft problem när ni har tänkt beställa i webbutiken så ber vi om ursäkt och hoppas att ni vågar er tillbaka igen. Vill samtidigt tipsa om alla härliga kampanjer som pågår i butiken! Varmt välkomna, klicka här!

torsdag 23 juni 2011

Nyinkomna påslakan hos SoftHoney!

Nu har vi fått in liten nya härliga påslakan i butiken! Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!



Fri frakt hos SoftHoney!

Ni missar väl inte att SoftHoney bjuder på frakten fram till och med den 30 juni! Vi firar att alla tidigare problem med webbutiken är lösta och nu ska det gå att handla problemfritt igen. Till alla er som har haft problem när ni har tänkt beställa i webbutiken så ber vi om ursäkt och hoppas att ni vågar er tillbaka igen. Vill samtidigt tipsa om alla härliga kampanjer som pågår i butiken! Varmt välkomna, klicka här!

Somriga erbjudande hos SoftHoney!

Vill passa på att önska er alla en underbar midsommar! Det kommer säkert att bli en del regnskurar, det hör ju liksom till när det är midsommar. Men glöm inte bort att bakom molnen så finns alltid solen! Ni kan ju alltid komma in i värmen och kolla in vår härliga sommarkampanj som pågår. SoftHoney har kampanjpriser på flertalet av de somriga produkterna, picknickfiltar, picknickkorgar, marina kuddar och kuddfodral, plädar etc.etc. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Handla nu, betala i augusti!

Vill påminna om SoftHoneys Sommarkampanj tillsammans med Klarna som pågår fram till den 30 juni, alltså en vecka kvar! Du kan handla under hela juni men inte betala förens i slutet av augusti till 0% ränta. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

onsdag 22 juni 2011

Fri frakt hos SoftHoney!

SoftHoney bjuder på frakten fram till och med den 30 juni! Vi firar att alla tidigare problem med webbutiken är lösta och nu ska det gå att handla problemfritt igen. Vi vill samtidigt tipsa om alla härliga kampanjer som pågår i butiken! Varmt välkomna, klicka här!

tisdag 21 juni 2011

Bomullsmattan Sandö från Isle of Sweden!

SoftHoney har just nu ett supererbjudande på denna underbara bomullsmatta med klassiskt Fiskartröja- eller Pippitröjamönster. Mönstret kommer från Bohuslänska fiskartröjor från tidigt 1900-tal

Bomullsmattan Sandö har något speciellt, något i den genuina svenska designen gör att vi känner oss hemma. En härlig inredningsdetalj tillverkad av naturmaterial som säkerligen kommer att pryda många hem i sommar. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Nyheter på väg till SoftHoney!

Nu har vi glädjen att berätta att redan efter midsommar så kommer det lite härliga nyheter från Bastion Collection. Först ut är några underbar kuddar men det kommer mera.......
Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Handla nu, betala i augusti!

SoftHoneys Sommarkampanj tillsammans med Klarna! Vilket innebär att du kan handla under hela juni men inte betala förens i slutet av augusti till 0% ränta. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Sommarkampanj på Skeppskuddar hos SoftHoney!!

Idag är det Sommarsolstånd = Årets längsta dag! Vad fort det har gått, hoppas att det saktar ner en liten stund så att vi får njuta ordentligt av sommaren! Här kommer fler tips! Kampanjpriser på eleganta klassiska skeppskuddar i New England stil hos SoftHoney! Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Kampanj på produkter med New England tema!

En tydlig New England-stil vittnar om kärlek till sol och hav. Stilen präglas också av ljusa färger på väggar och textilier och gärna mörkare träslag på möblerna som för tankarna till tjärade skepp. Vi har med all säkerhet tagit den till oss då den är lätt att kombinera med vår egen skärgårdsstil. Nu vill vi tipsa om härliga erbjudande på en mängd kuddar, kuddfodral och många andra produkter med New England tema hos SoftHoney. Varmt välkomna och låt er inspireras, klicka här!



måndag 20 juni 2011

Härliga festkläder för de minsta!

Ni missar väl inte SoftHoneys kampanj av The Tiny Universe underbara babykläder! Ni hinner ännu beställa och få dressen/klänningen till midsommar bor du inom Stockholm så levererar vi hem till dig samma dag! Så är du på jakt efter något riktigt gulligt och ovanligt till doppresent eller till den lilla nyfödda. SoftHoney har sänkt priserna rejält på hela sortimentet från The Tiny Universe. Vad passar inte bättre än The Tiny Swede när babyn ska fira midsommar med hela stora tjocka släkten eller The Tiny Suit när moster ska gifta sig! Varmt välkomna till SoftHoney, klick här!

fredag 17 juni 2011

Klarna Sommarkampanj hos SoftHoney!

Handla under hela och juni men betala först i slutet av augusti till 0% ränta. Butiken är fylld med massor av härliga produkter. Vi har även mängder av olika somriga erbjudande. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Hopfällbar kylväska till midsommarmaten!

Hon har blommor i sitt hår......... En vecka kvar till midsommarafton med dans runt en blomsterklädd midsommarstång, blomsterkrans i håret och en härlig picknick på ängen! Den hopfällbara kylväskan Carry passar perfekt till midsommarmaten, hopfällbar picknickkorg Carry till filten kanske en extra kofta och lite annat smått & gott! Du hittar dessa och mycket annat hos SoftHoney. Beställ nu så har du leverans innan midsommar! Hemleverans samma dag inom Stockholm! Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Fira midsommar med stil!

Tack vare The Tiny Universe så får även de små älsklingarna festa med klass! Nu kan även de allra minsta bebisarna bära en svensk folkdräkt The Tiny Swede på midsommar. Självklart så ska även de små liven kunna få bära upp en frack The Tiny Suit! Uppklädd i The Tiny Red så förvandlas de minsta damerna till The Lady in Red vem kan motstå det på festen. Med dräkten The Tiny Lady förvandlas vilken bebis som helst till rummets eller festens mittpunk. Alla dräkter just nu till Kampanjpris hos SoftHoney! Varmt välkomna, klicka här!

Fyll-i-böcker till kampanjpris hos SoftHoney!

Stor REA på alla härliga Fyll-i-böcker från Glimra förlag! Köp dina Fyll-i-böcker till marknadens absolut bästa priser! Passa på och hitta just din favorit bok innan den tar slut! Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Eleganta skeppskuddar hos SoftHoney!

De vanligaste färgerna för nautiska design är blått, vitt och andra färger som representerar havet. Creme och beige fungerar också bra som accenter, eftersom de efterliknar sandstränder. Skeppskuddarna hos SoftHoney passar väldigt bra in på denna beskrivning eftersom de alla har en del av dessa färger. Riktigt lyxiga eleganta kuddar i New England style och med mycket hög kvalitet. Välkomna in till SoftHoney, klicka här!

torsdag 16 juni 2011

Sommarkampanj hos SoftHoney!

Pläd Navy - En lyxig modern pläd i microfiber i det klassiska mönstret för Nautical style. Picknickpläd Globetrotter - En annorlunda snygg picknickfilt till vårens och sommarens alla härliga picknickar. Du hittar många fler härliga produkter hos SoftHoney! Välkomna till butiken, klicka här!


onsdag 15 juni 2011

Kampanj Gilla SoftHoneys Facebook sida!

Just nu så får alla ni som Gillar SoftHoney på Facebook 20% rabatt på alla varor i SoftHoneys webbutik. Det enda du behöver göra för att få 20% rabatt är att gå in på SoftHoneys Facebook sida genom att klicka här! högst upp på Facebooksidan till höger om där det står SoftHoney så klickar du på Gilla! sen uppger du även "gilla" som kampanjkod i kundvagnen när du handlar och trycker på räkna om så blir din rabatt synlig. Dessutom så kan du fortsättningsvis ta del av alla generösa erbjudande och tävlingar som SoftHoney har på Facebook! Varmt välkomna!


Spöket Laban & Labolina hos SoftHoney!

Vi håller med om att det är tråkigt att städa. Men om man får hjälp av en kompis blir det roligare. Därför tipsar vi nu om Städpatrullen - en serie hängare där barnen får hjälp av Lilla Spöket Laban, Labolina, Lillprins Bus, Lilla Anna och hunden Rufus att hålla ordning på sina grejer. Superfina hängare i mycket hög kvalitet med olika motiv av figurer från Inger och Lasse Sandbergs älskade sagoböcker. Välkomna till SoftHoney, klicka här!

tisdag 14 juni 2011

Handla nu, betala i augusti!

SoftHoneys Sommarkampanj tillsammans med Klarna! Vilket innebär att du kan handla under hela juni men inte betala förens i slutet av augusti till 0% ränta. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Matta med Bohuslänskt Fiskartröjamönster!

Västkusten med soldränkta klippor och en doft av salta hav! Vad passar då bättre än en underbar bomullsmatta med klassiskt Fiskartröja- eller Pippitröjamönster. Mönstret kommer från Bohuslänska fiskartröjor från tidigt 1900-tal. Just nu till härligt kampanjpris hos SoftHoney! Varmt välkomna in i butiken, klicka här!


torsdag 9 juni 2011

Bebisar som festar med stil!

Snart är det midsommar och vem kan motstå en liten tjej i svensk folkdräkt eller grabbar i frack! Med dessa underbara kläder från The Tiny Universe så kommer de minsta att smälta mångas hjärtan och vara höjdpunkten på festen! Just nu till Kampanjpriser hos SoftHoney! Varmt välkomna, klicka här!

Kampanj med sommartema!

Sommar & strålande sol! Åter en helt underbar dag får hoppas att vi får njuta av många sådana här dagar i sommar! Hos SoftHoney pågår det sommarparty med härligt somriga priser! Kampanjpriser på flertalet av de somriga produkterna, picknickfiltar, picknickkorgar, marina kuddar och kuddfodral, plädar etc.etc. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Bokrea hos SoftHoney!

Stor REA på alla härliga Fyll-i-böcker från Glimra förlag! Köp dina Fyll-i-böcker till marknadens absolut bästa priser! Passa på och hitta just din favorit bok innan den tar slut! Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

tisdag 7 juni 2011

Nautical - New England hos SoftHoney!

Hos SoftHoney hittar du en skön blandning av olika kuddar med New England tema! Det senaste tillskotten kudde Polo Club och Polo Club-Häst. Klassiska New England färger blått, vitt, rött med stjärnor och ränder. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Handla nu, betala i augusti!

Nu kan du göra sommarens köp i lugn och ro - betalar gör du efter semestern! SoftHoneys Sommarkampanj tillsammans med Klarna! Vilket innebär att du kan handla under hela maj och juni men inte betala förens i slutet av augusti till 0% ränta. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Bomullsmattan Sandö från Isle of Sweden!

SoftHoney har just nu kampanj på denna underbara och otroligt populära bomullsmatta med klassiskt Fiskartröja- eller Pippitröjamönster. Mönstret kommer från Bohuslänska fiskartröjor från tidigt 1900-tal

Bomullsmattan Sandö har något speciellt, något i den genuina svenska designen gör att vi känner oss hemma. En härlig inredningsdetalj tillverkad av naturmaterial som kommer att pryda många hem i sommar. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

söndag 5 juni 2011

Fira midsommar med stil!

Tack vare The Tiny Universe så får även de små älsklingarna festa med klass! Nu kan även de allra minsta bebisarna bära en svensk folkdräkt The Tiny Swede på midsommar. Självklart så ska även de små liven kunna få bära upp en frack The Tiny Suit! Uppklädd i The Tiny Red så förvandlas de minsta damerna till The Lady in Red vem kan motstå det på festen. Med dräkten The Tiny Lady förvandlas vilken bebis som helst till rummets eller festens mittpunk. Alla dräkter just nu till Kampanjpris hos SoftHoney!

Varmt välkomna, klicka här!

Erbjudande på Picknickkorg Carry!

Förlängt erbjudandePicknickkorg Carry från Queen Anne. SoftHoney har kampanj på Picknickkorg Carry fram till och med den 6 juni! Kampanjen innebär att om du handlar andra varor för 500 kr så får du en picknickkorg helt utan extra kostnad i valfri färg! Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

Kampanj på kylväskan Carry!

SoftHoney förlänger kampanjen där du har chans att få kylväskan Carry (30l) helt utan kostnad. Kanonerbjudande fram till och med den 6 juni. Vilket innebär att om du handlar andra varor för 700 kr så får du en kylväska på köpet! Välkommen till SoftHoney, klicka här!

Somriga erbjudande hos SoftHoney!

Sommar, sol & salta bad! Nu är vi äntligen där, denna underbara tid som vi har framför oss! Då kör vi igång lite sommarparty med härligt somriga priser! SoftHoney har kampanjpriser på flertalet av de somriga produkterna, picknickfiltar, picknickkorgar, marina kuddar och kuddfodral, plädar etc.etc. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

torsdag 2 juni 2011

Kampanj på kylväskan Carry!

SoftHoney förlänger kampanjen där du har chans att få kylväskan Carry (30l) helt utan kostnad. Kanonerbjudande fram till och med den 6 juni. Vilket innebär att om du handlar andra varor för 700 kr så får du en kylväska på köpet! Välkommen till SoftHoney, klicka här!

Erbjudande på Picknickkorg Carry!

Förlängt erbjudandePicknickkorg Carry från Queen Anne. SoftHoney har kampanj på Picknickkorg Carry fram till och med den 6 juni! Kampanjen innebär att om du handlar andra varor för 500 kr så får du en picknickkorg helt utan extra kostnad i valfri färg! Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!

onsdag 1 juni 2011

Fira midsommar med stil!

Tack vare The Tiny Universe så får även de små älsklingarna festa med klass! Nu kan även de allra minsta bebisarna bära en svensk folkdräkt The Tiny Swede på midsommar. Självklart så ska även de små liven kunna få bära upp en frack The Tiny Suit! Uppklädd i The Tiny Red så förvandlas de minsta damerna till The Lady in Red vem kan motstå det på festen. Med dräkten The Tiny Lady förvandlas vilken bebis som helst till rummets eller festens mittpunk. Alla dräkter just nu till Kampanjpris hos SoftHoney!

Varmt välkomna, klicka här!

Skärgårdsdrömmar!

Kampanjpris just nu hos SoftHoney på den underbara bomullsmattan Sandö från Isle of Sweden! Mattan har det klassiska Pippimönstret eller Fiskartröjamönstret som härstammar från den fantastiska Bohuslänska skärgården med hundratals kobbar och skär. Vad kan passa bättre i sommarstugan vare sig den ligger på väst- eller östkusten. Varmt välkomna till SoftHoney, klicka här!