tisdag 28 februari 2012

Lite vårnyheter hos Softhoney!

Ett litet collage av vårens nyheter som anlänt till butiken. Mycket mer är på väg in, butiken kommer att fyllas på under hela våren. Nu börjar vårkänslorna komma! Varmt välkomna till SoftHoney, butiken där du alltid kan välja Fri Frakt som klimatsmart alternativ!

måndag 27 februari 2012

Spakampanj Klockargårdens!

Nu är det bara ett par dagar kvar på Spakampanjen hos SoftHoney. Du har fram till och med onsdag 29/2 på dig att fynda Klockargårdens underbara produkter. Du kan välja och blanda hur du vill saltskrubb, sockerskrubb, sheasmör, flytande naturtvål, spaljus, och doftljus allt till förmånliga priser. I kampanjen ingår även Savon de Marseille Naturtvålar från Provence Frankrike. Välkomna till SoftHoneys Spakampanj, klicka här!

New England inspirerat hos SoftHoney!

Tidlös klassisk design inspirerad av New England. Vitt, blått, rött, stjärnor & ränder med marina detaljer för oftast tankarna till New England. Det är ju så snyggt med New England inspirerad inredning, den trenden kommer nog att leva vidare länge än. Varmt välkomna till SoftHoney, butiken där du alltid kan välja Frakt Fritt som ett klimatsmart alternativ!

söndag 26 februari 2012

Kuddfodral Shille från Gripsholm!

Här kommer lite inspiration i form av härliga kuddfodral från Gripsholm! Kuddfodral Shille i härliga färger som går bra att matcha med varandra. Just nu till otroligt reapris! Kuddfodralets framsida består av mjuka små "korvar", baksidan är slät mockakänsla. Storlek är 40x40 och vill man komplettera med innerkuddar som även det finns att köpa hos SoftHoney! Välkomna in i värmen, butiken där du alltid kan välja Fri Frakt! 

torsdag 23 februari 2012

Påslakan USA hos SoftHoney!

Här kommer ett litet smakprov på vårens nyheter hos SoftHoney! Härligt New England inspirerat påslakanset med USA flaggan, nu har dessa supersnygga påslakan äntligen anlänt! Butiken kommer att fortsätta att fyllas med nyheter under våren! Ni missar väl inte vår stora vinterrea! Varmt välkomna till SoftHoney, butiken där du alltid kan välja Fri Frakt som klimatsmart alternativ!

Kampanj En prinsessa är född!

Grattis Victoria & Daniel! Det blev en liten prinsessa! Nu passar väl hela Sverige på att fira på olika sätt. SoftHoney firar med kampanjen "En prinsessa är född" som håller på ända fram till och med söndag den 26/2. Självklart så är kampanjen för alla små prinsessor och prinsar ute i hela landet! Vi har sänkt alla varor under kategorin "För de små älsklingarna" med minst 20%. Kanske har du också en liten nyfödd bebis som ska firas eller någon annan liten älskling som ska uppvaktas. Då har du chansen att fynda ordentligt. Så skynda dig att klicka in på SoftHoney, butiken där du alltid kan välja Fri Frakt som klimatsmart alternativ! (vi reserverar oss mot slutförsäljning)

onsdag 22 februari 2012

Spakampanj för vinterglåmig hud!


Nu har vi levt i mörker och kyla under väldigt lång tid och det märks framför allt på hyn som ser väldigt trött och glåmig ut. Så nu är det dags att ta hand om sig själv, kanske ett avkopplande bad. Men alla har ju inte badkar så då kan man ta en skön avkopplande dusch samtidigt som man skrubbar hela kroppen med en härlig saltskrubb för att huden ska återfå sin lyster och mjukhet. En lite mildare skrubb som sockerskrubb för ansiktet. Huden kommer att bli så mjuk och len så man behöver egentligen inte smörja in sig efteråt eftersom saltskrubben återfuktar huden, även fötterna blir som nya.

Just nu så pågår en Spakampanj hos SoftHoney där du kan köpa både saltskrubb, sockerskrubb och många andra underbara naturprodukter till rabatterade priser.
Härlig saltskrubb från Klockargårdens, helt naturligt med Himalayasalt och skrubbar effektivt bort fnasig, torr och tråkig hud. Ekologisk sheasmör och solrosolja återfuktar din hud och gör den mjuk, smidig, pånyttfödd. Mineralrikt Himalyasalt, ekologiskt sheasmör och ekologisk solrosolja gör detta saltskrubb till något alldeles, alldeles extra. Prova och du blir imponerad.Välkomna till SoftHoneys Spakampanj, butiken där du alltid kan välja Fri Frakt som klimatsmart alternativ!