måndag 18 november 2013

Låt dig inspireras - hos SoftHoney!

Butiken är fylld med härliga inredningsdetaljer så låt dig inspireras! Stämningshöjare under mörka höst och vinterkvällar är våra underbara ljus, ljusstakar och lyktor. Vi har plädar, överkast i många olika modeller och färger. Inred med nya härliga kuddar och kuddfodral. Förnya badrummet med badlakan, badhanddukar och badrumsmattor. Piffa sovrummet med nya härliga påslakan. Pynta väggarna med nya illustrationer. Det finns något för alla så välkomna till en härlig höst hos SoftHoney, butiken där du alltid kan välja Frakt Fri leverans!

lördag 16 november 2013

Littlephant hittar du hos SoftHoney!

Littlephant är ett nytt svenskt varumärke för dig och dina barn. Littlephant är skapat av designern och illustratören Camilla Lundsten. Produkter som sätter ett leende på läpparna. Produkter som uppmuntrar ditt kreativa tänkande och visar att form och funktion kan fungera i perfekt harmoni. Produkterna är utformade med en svensk attityd och knäppa uttryck. Bli kär i roliga böcker, fantastiska babyleksaker, mjuka filtar, väskor med flera syften. Alla dekorerade med unika mönster från en värld av Littlephant
Senaste nyheten som är på väg in under maj är Littlephant - Melody Soft Toy Nina - Speldosa- kan det bli sötare? Nina Kanin spelar "Moon River"

måndag 11 november 2013

New England inspirerat hos SoftHoney!

New England är lika mycket en känsla som det är tidlös klassisk design från en region, inbäddat i det nordöstra hörnet av USA. Vitt, blått, rött, stjärnor och ränder med marina detaljer för oftast tankarna till New England. Det finns så mycket fina inrednings detaljer som är New England inspirerade. Gillar du New England style så ska du definitivt klicka in hos SoftHoney, butiken där du alltid kan välja Fri Frakt som klimatsmart alternativ!



Lyxiga fuskpälsplädar hos SoftHoney!

Varugruppen Lite lyxigare - Lite exklusivare innehåller bland annat exklusiva plädar i pälsimitation. Fantastiskt mjuka och sköna, dekorativa i alla miljöer. Lyxigt och kraftigt material som gör att den ser mycket naturtrogen ut. Underbara plädar som är en otroligt snygg inredningsdetalj. Varmt välkomna till SoftHoney, butiken där du alltid kan välja Fri Frakt som ett klimatsmart alternativ!

SoftHoney har öppnat en ny butik!

Nu har ni möjlighet att även besöka vår fysiska butik på Sjöviksvägen 51, Liljeholmskajen. Ni kan även beställa på nätet och välja att hämta i butiken. Ett litet collage från butiken, varmt välkomna!