torsdag 19 januari 2012

Kampanj för vinterglåmig hud hos SoftHoney!

Nu har vi levt i mörker och kyla under väldigt lång tid och det märks framför allt på hyn som ser väldigt trött och glåmig ut. Så nu är det dags att ta hand om sig själv, kanske ett avkopplande bad. Men alla har ju inte badkar så då kan man ta en skön avkopplande dusch samtidigt som man skrubbar hela kroppen med en härlig saltskrubb för att huden ska återfå sin lyster och mjukhet. En lite mildare skrubb som sockerskrubb för ansiktet. Huden kommer att bli så mjuk och len så man behöver egentligen inte smörja in sig efteråt eftersom saltskrubben återfuktar huden, även fötterna blir som nya.

Just nu så pågår en Spakampanj hos SoftHoney där du kan köpa både saltskrubb, sockerskrubb och många andra underbara naturprodukter till rabatterade priser.

Härlig saltskrubb från Klockargårdens, helt naturligt med Himalayasalt och skrubbar effektivt bort fnasig, torr och tråkig hud. Ekologisk sheasmör och solrosolja återfuktar din hud och gör den mjuk, smidig, pånyttfödd. Mineralrikt Himalyasalt, ekologiskt sheasmör och ekologisk solrosolja gör detta saltskrubb till något alldeles, alldeles extra. Prova och du blir imponerad.Välkomna till SoftHoneys Spakampanj, butiken där du alltid kan välja Fri Frakt som klimatsmart alternativ!

Inga kommentarer: