måndag 16 juni 2014

Little Pink & Brokiga finns hos SoftHoney!

Välkommen till den Brokiga världen! Liten Skär & Brokiga värnar om empati och tolerans, humor och kreativitet. Hej! har du träffat de Brokiga förut? Figurerna har du kanske sett i de populära böckerna av Carin och Stina Wirsén, fyllda av överaskningar och knasiga påhitt. Det är ingen ordning alls på de Busiga små Brokiga.

Inom oss alla stora som små ryms känslor; Glad, arg, busig eller bitsk, sprallig, snorig, vemodig eller vild. Vilken Brokiga är du just nu?
Brokiga står för olikheter i färg, form och mönster men också för att alla människor är lika fina, på olika sätt. Sedan start har Brokiga haft fokus på alla barns rätt att leka, växa och vara stolta över sig själva.

Barnen ska bo längre på jorden än vi vuxna,därför måste vi ta ansvar för att våra produkter ska göra så liten miljöpåverkan som möjligt.
Dockorna är framtagna i en fabrik certifierad av World Fair Trade Organization
Storlek på dockorna : h 25 cm b 14 cm

Gröna Ärtan, då du köper denna docka går 22 kr oavkortat till Rädda Barnen. På så vis bidrar du till deras arbete att göra tillvaron och framtidsutsikterna ljusare för barn i utsatt situationer. Ett bra köp blir också en god handling.

http://www.softhoney.se/category.html/little-pink-brokiga

Inga kommentarer: